Motociclete

Despre Noi

Pagina motolist s-a nascut din ideea de avea o pagina dedicata motociclistilor care sa promoveze pasiunea noastra (pentru ca NOI creeatori / administratorii paginii suntem si noi motociclisti) si sa ajute sa facem ceea ce ne place cu echipament ieftin / potrivit / de calitate.

Prima incercare a fost sa luam legatura cu cei de la Bikeshop si le-am propus sa colaboram la acest proiect pentru ca Bikeshop nu mai este ceea ce a fost si nu ofera un serviciu de calitate, ei nu au fost de acord asadar am decis sa continuam separat si s-a nascut ideea "Motolist".

De la motociclisti pentru motociclisti

...este sloganul nostru, am creeat aceasta pagina pentru NOI - comunitatea de motociclisti - si o dedicam tuturor pasionatilor pe 2(+) roti! Serviciile oferite sunt gratuite, prin aceasta pagina dorim sa oferim o platforma prin care motociclisti veterani si cei la inceput de drum sa gaseasca motociclete, echipamente, accesorii afisand anunturile moto intr-un mod structurat si bine gandit dar si posibilitatea ca oricine sa poata pune la vanzare articole din domeniul moto.

Lucram in continuare in dezvolarea paginii si la adaugarea unor noi functionalitati / servicii / idei si vrem sa devenim cea mai cunoscuta pagina web din domeniul moto.

Impreuna vom ajunge departe

Excursiile moto sunt mai placute in grup, la fel si aceasta "excursie" va avea sens daca ne implicam cat mai multi motociclisti, asadar suntem deschisi si chiar asteptam feedback din partea voastra, ideile si sugestiile sunt bine-venite.

Echipa Motolist va ureaza asfalt uscat si multi km pline de zambete!